Tudnátok nekem írni szép, különleges, egzotikus ló neveket? Angol legyen!
Figyelt kérdés
2012. máj. 2. 15:40
11/24 anonim válasza:
Hát a Ginger (gyömbér) nevet én a helyedben kerülném, ha lóról van szó.
Régen a lókupecek az öregebb, fáradt tartású lovakat olyan trükkel adták el, hogy gyömbért dugtak a hátsójukba. Ez irritálta a lovat, emiatt peckesebb, tüzesebb (fiatalosabb) mozgása volt, így jobban el lehetett adni őket. Szerintem emiatt a gyömbérre utaló név elég visszás érzéseket kelt olyanokban akik ismerik az ilyen kupec trükköket :)
15/24 anonim válasza:
LSD (Lucy in the Sky with Diamonds)
16/24 A kérdező kommentje:
Utolsó kommentelő: Az egy Beatles szám címe, ha nem tévedek, és én lóneveket kértem, nem zenecímeket. :)
2012. máj. 5. 21:26
17/24 anonim válasza:
Nekem tetszik ez a válasz is, miért ne lehetne hosszabb nevet adni egy lónak? :)
18/24 A kérdező kommentje:
Nem a hosszú névvel van gond, csak ez egy zeneszám címe :)
2012. máj. 5. 23:10
19/24 anonim válasza:
Van ilyen ló név!
pl egy Fable könyvbe is így hívnak egy fekete musztáng mént! :)
Amúgy sztem ez tök jól hangzik és különleges is, meg angol is. :) Nincs megkötve, hogy milyen nevet adsz az állatnak.
20/24 A kérdező kommentje:
Tudom! Csak kicsit fura lenne lónak zenecím. :) De mindegy! :D Egyébként köszi a neveket.
2012. máj. 6. 13:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!