Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Miket kell csinálni egy nap a...

Miket kell csinálni egy nap a lóval?

Figyelt kérdés
Minden amit szeretnétek leírni az érdekel a lótartással kapcsolatban. Pl: mennyit gondoskodtok róla egy nap, hányszor takarítjátok a helyét egy héten, hányszor csutakoljátok, mennyibe kerül a helye. stb.

2012. ápr. 22. 18:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
11-es: a mi pályánkon nincsenek kavicsok... nem tudom, felétek mi a helyzet, salakon szoktatok lovagolni, vagy mi a szösz...
2012. ápr. 23. 19:47
 12/20 anonim ***** válasza:
Na jo, néha-néha, NAGYON ritkán akad kavics a pályán. Ismétlem nagyon ritkán!
2012. ápr. 23. 20:57
 13/20 anonim ***** válasza:
58%

Mit problémáztok egy patakaparáson?

LEHET hogy valóban nem mindig kell...ezt úgy tudod meg, hogy amikor kinn volt valahol és beviszed akkor szépen felveszed a lábait és megnézed. Ha nincs semmi akkor nem kaparod ki, ha meg látod akkor kikaparod.

De egyébként ha csak sár van beletapadva azt is ajánlatos eltávolítani, mert a sok benn maradt "kosztól" alakulhatnak patabetegségek...

2012. ápr. 23. 22:08
 14/20 anonim ***** válasza:
Na, tessék. Itt a válasz! Köszönöm! :)
2012. ápr. 24. 07:06
 15/20 anonim ***** válasza:
45%-os: Akkor te csináld így ha ez neked jó. Nem az én problémám lesz...
2012. ápr. 24. 14:49
 16/20 anonim ***** válasza:
Elnézést de nem foglalkozom ezzel már, amiket írtál. Többen álltak az én oldalamra, idézõjelesen, szóval. De értsd már meg, hogy mindig felszoktam emelni a lábát! Megnézem, hogy van e benne kavics, szalmás-e, vagy földes. Tök tiszta a patája. Tisztítsam ki? :D
2012. ápr. 24. 15:40
 17/20 anonim ***** válasza:
És ha nem a te problémad? Miért ostobázol le? Az ilyen nem is lovasoktató.
2012. ápr. 24. 15:44
 18/20 anonim ***** válasza:
Tudod mit? Legyen neked igazad. Csinálj felesleges munkát magadnak. Na de nem akarok veszekedni! Veszekedtünk már eleget! :D Ne problémázzunk ezen! Mindenki úgy csinálja, ahogy akarja! :D Ebbõl csaknem lesz veszekedés! :D
2012. ápr. 24. 15:50
 19/20 anonim válasza:
Hagyjátok már abba! Ez a kérdésre válasz? csak fölösleges duma!
2012. jún. 17. 15:38
 20/20 anonim ***** válasza:
Drága kicsi szívem.. Dátum! ;)
2012. jún. 17. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!