Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Mivel lehet lóra festeni?

Mivel lehet lóra festeni?

Figyelt kérdés

Kis marhaságokra gondoltam. Tenyérlenyomat, csillag, meg őrültségek.

Ne oltsatok le, szeretném és ennyi. Nem, ez ne kínzás és direkt olyat szeretnék ami nem árt a bőrének, szőrének.

Köszi

2012. ápr. 14. 21:25
 1/8 anonim ***** válasza:
86%
Talán ovisoknak való vízzel oldható, lemosható ujjfestékkel. Ha a kisgyerekeknek nem árt, a lónak sem lesz baja tőle szerintem.
2012. ápr. 14. 21:52
 2/8 anonim ***** válasza:
78%
szerintem nincs olyan feték,de azt tanácsolom ne próbálkozz se hajfestékkel se olajfestékkel.próbáld meg inkább lemosható arcfestékkel és ne hagyd hogy rászáradjon
2012. ápr. 14. 21:53
 3/8 anonim ***** válasza:
69%
Vagy lehet kapni színező hajlakot, ami vízzel kijön. Szerintem a kutyák szőrét is olyannak festik (a tévében mutattak ilyesmit) Azzal stencilezhetsz is. Mindenképp lemoshatót nézz!
2012. ápr. 14. 21:57
 4/8 A kérdező kommentje:

Persze:) Én is lemoshatót szeretnék, mert lesz egy lovas program, amire vinném a lovam és szeretnék belőle indián harci mént varázsolni, a mén nehezebb kérdés, lévén nem az:)

Azt olvastam, hogy olyan jó, amit a gyerekeknek is adunk, mert nem okoz sem allergiát sem ilyesmit.

Köszi a válaszokat.

2012. ápr. 14. 22:01
 5/8 anonim ***** válasza:
79%

Lehet kapni állat jelölő krétát, többszínűt. Egész tartós.

[link]

2012. ápr. 14. 22:37
 6/8 anonim ***** válasza:
63%
Most miért kellett minden választ lepontozni?
2012. ápr. 15. 18:34
 7/8 anonim ***** válasza:
tojásfestékkel
2012. ápr. 16. 15:29
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Nem én pontoztalak le titeket, nekem hasznos válaszokat adtatok :)

2012. ápr. 17. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!