Mivel festékkel lehet a kutyát festeni?
Van 1 korom fekete labradorom, és szeretnék fehér csíkokat festeni rá, h olyan legyen mint a zebra.
Az lenne a nagy kérdés, h milyen festékkel tudom befesteni a kutyát ami nem okoz kárt a bőrében és a szőrében, és h honnan tudnék ilyen festéket szerezni??
aki tud segítsen, a válaszokat pontozom
Én úgy tudom, egyes állatkereskedésekben kapható ilyen speckós festék.
De minek akarsz hülyét csinálni a kutyádból? :O
Szerintem ne várd, hogy ebben tanácsot adjon itt bárki. Én is inkább lebeszélnének arról, hogy egy kiszolgáltatott állatból hülyét akarjál csinálni.
De akkor legalább olyan embertől kérj tanácsot, aki tudja, hogy mit lehet az állat szőrére tenni, és mit nem. (állatorvost kérdezd meg, mert lehet, hogy egy életre tönkre vágod a kutyád szőrét/bőrét)
először akkora röhögőgörcsöt kaptam ezen..:D
aztán meg elgondolkodtam minden rendben-e veled:DD
szerencsétlen kutya..neked tetszene ha befestenék a fejedet pirosra?:D
biztos lehet kapni kutyakozmetikus boltban ilyen festéket. Talán egy kozmetikust kérdezz meg.
A kutyának teljesen mindegy, hogy néz ki, inkább fessék csíkosra és szeressék, gondozzák mint, hogy mondjuk láncra verve legyen a kert végében. Nekem ezzel semmi bajom bár én se festeném be a kutyámat de aki akarja az felőlem csinálja ha ez nem károsítja az állatot
nos én azt tudnám ajánlani h : baromi gyorsan szokj le a dragon ageből elhiszem h be jönnek a Mabari-k :D de az csak 1 játék [bocs ha le lőttem a poént :)]
és a győzike show ismétléseit is töröld a gépről a kutyád érdekében :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!