Mivel festékkel lehet a kutyát festeni?
Van 1 korom fekete labradorom, és szeretnék fehér csíkokat festeni rá, h olyan legyen mint a zebra.
Az lenne a nagy kérdés, h milyen festékkel tudom befesteni a kutyát ami nem okoz kárt a bőrében és a szőrében, és h honnan tudnék ilyen festéket szerezni??
aki tud segítsen, a válaszokat pontozom
11:36
ird le ujra értelmezhetően mert ebből 1 qrva szót sem értettem
Az,hogy a te hajad milyen,a te bajod,téged néznek hülyének és röhögnek ki.
A kutyát nem kéne kitenni ennek.
Ha ennyire élvezed a kutya szőrével való foglalatoskodást,menj ki egy menhelyre,sok olyan kutya van,akinek szüksége lenne egy kis fürdetésre,ápolásra.A festékre szánt pénzből meg vehetnél nekik egy kis kaját vagy jutifalit.Hidd el,nagyon hálásak lesznek érte és jót teszel.
lehet h most bunkónak tartasz de menhelyes korcsokkal és egyéb vegyes keverék állatokkal nem foglalkozom, csak fajtatiszta, megválogatott és díjnyertes szülőktől származó kölykökkel.
utcai vegyes morzsakutyám is csak azért van mert 7 éves és rámhagyták...
Elhiheted,hogy a "menhelyi korcs"is ugyanolyan élőlény,mint a drága pedigrés kutya.Ugyanúgy működik,ugyanúgy tud szeretni,ugyanúgy szeretne élni,mint a fajtatiszta társai.Ők sem tehetnek róla,hogy ilyen helyzetbe kerültek.
Egyébként fajtamentések is léteznek,ott is keresnek önkénteseket,gyönyörű fajtatiszta kutyákhoz.Annyi a "hibájuk",hogy nem lehet őket plecsnigyűjtögetésekre cipelni és ott pózolni velük.
aztar*hadt!
ezen teljesen kihűltem! ez komoly? hát.. ha ez egy állatvédő fülébe jutna igen megszívnád! durva h vannak ilyen emberek akik idiótát csinálnak a kutyájukból! ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!