Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Hogyan kérdezzem meg apámat a...

Hogyan kérdezzem meg apámat a lovam hogylétéről?

Figyelt kérdés

Van egy lovam, aki sajnos kehes, és egy legelőn tartjuk egy jóbarátunknál. Lovamnál a kehesség sajnos annyira elfajult újévkor, hogy se nem tudott inni, sem enni. :'((

Előtte lévő nap (újév előtti napokban) megkérdtem apámat, hadd menjünk le a lóhoz, hogy meglátogassam, mint azelőtt sokszor. Folyton halogatta, hogy most nem ér rá, stb. De amikor nagyon kikönyörögtem, beültünk az autóba és apunak nagyon szomorú feje volt. Megkérdeztem, miért szomorú. És végül elmondta. Nagyon beteg lett a ló..

Azóta nem tudok róla semmit, él-e még vagy sem.

Amikor megkérdezi vki aput hogy mivan Szikrával, folyton azt mondja, hogy jólvan, egy legelőn tartjuk.

Közbe miközben mondja, mosolyog. De amikor esetleg én említem meg, hogy (pl.) "Szikrával ennél nagyobbat is ugrottunk" stb. akkor kicsit savanyú fejet vág.

Nem tudom :// a bizonytalanság a legrosszabb :( úgy meg nem szeretnék rákérdezni, hogy "na mivan a lóval?"

Valakinek van vmi ötlete, hogyan "kérdezzek rá"? :(

És kérlek titeket, a negatív kritikákat író embereket, hogy ne is írjatok semmit, ez a ló nagyon sokat jelent nekem, tiszta szívemből szeretem :/

14/L

2012. ápr. 13. 16:07
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindnyájatoknak akik szurkoltok nekem :) 1 héten belül megírom :/ :)
2012. ápr. 18. 19:09
 12/12 anonim ***** válasza:
Ha húzod az csak rosszabb lesz.
2012. ápr. 18. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!