Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Egyedül tartható ló?

Egyedül tartható ló?

Figyelt kérdés
Van egy lovam, jelenleg bértartásban. Mivel itthon van istálló, lehetőség karámozásra haza szeretném hozni. Lehet egyedül tartani? Tudom hogy a ló társas állat és ha egyedül van felveszi a rossz szokásokat, de olyanok véleménye érdekel, akik otthon, egyedül tartják a lovukat. Mi a napirendjük a lovukkal? Hogy viselkednik?
2012. ápr. 12. 16:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Lehet tartani, nem fog belehalni, de sokkal jobb, ha van mellette egy másik ló. A kecske, birka, kutya, macska is jó, vagy csacsi, de a másik ló az másik ló. Sokkal szocializáltabb viselkedést mutatnak olyankor, és legalább nem unatkoznak. Na most, ha kancád van, és netalán szeretnél egy csikót, akkor annyit kifog bírni egyedül, amíg meg nem lesz a csikó, de hangsúlyoznom kell, hogy a ló társas állat. Ménesben érzi magát a legjobban.
2012. ápr. 13. 08:16
 12/15 anonim ***** válasza:

Egyedül van lassan 12 éve.

De a szomszéd lovának a karámja ugyanott van ahol a miénké.

Reggel 7kor reggeli, 2-ig karám, 2-5(ált.) kint vagyok vele utána box.

Hétvégén egész nap vele vagyok.

2012. ápr. 13. 17:04
 13/15 anonim ***** válasza:
És ha kutya van mellette? Nekem most lesz egy kiscsikóm nyáron hozom haza de egyedül lenne mint patás...
2012. ápr. 14. 17:01
 14/15 anonim ***** válasza:
A kutya az nulla társaságnak. Az a ház vagy a pajta előtt fog feküdni egész nap, nem fog ott legelni a lóval. Néha feláll, elkezdi ugatni a lovat aztán vissza megy.
2012. ápr. 14. 17:28
 15/15 anonim ***** válasza:
És ha annyira játékos a kutya hogy játszana vele?
2012. ápr. 16. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!