Ez a takaró mennyire alkalmas izzadt ló leszárítására?
Elsősorban késő ősszel, télen használnám, mivel nem szoktam nyírni, és sok sétáltatás után sem szárad meg...
Ami meg most van polár, abban csak még jobban megizzad :(
nem a kérdésedre a válasz, de szárításra egy adag szalma csutak is jó.
nagyon jó a vérkeringésnek, hálás lesz a paci.
onnantól kezdve pedig bármilyen takaró jó :)
Mindig lecsutakolom szalmával, alaposan, de sajnos ami most van takarója, az alatt nem tud visszaszáradni (elég extrém mód izzad)
Pedig rendesen le is szoktam sétáltatni, nem az van h pár kör vágta, leszállok és csá....
Szóval ezért keresek most másik takarót :)
De köszi a választ!
08:29-es!
Nyilván nem most a verőfényes napsütésben akarom takargatni, hanem mint a kérdésben is leírtam, télen...Mert a fél óra séta, és szalmacsutak után is full vizes lovat nem fogom kirakni mínusz 20 fokban a karámba...
Utolsó, azért kérdeztem, mert polár és polár között is van különbség, ismerősömé pl használható erre a célra is :)
Nem igazán érted :)
Ha rárakom a takarót a vizes lóra, és a takaró nem engedi el a nedvességet, akkor vizes marad a ló, és megfázik, hiába zárom el a vizet...
Nem vitatkozni akarok. De képzeld el, hogy a vizes hajadat kicsit megtörlöd törölközővel, majd ráhúzol egy nájlonzacskót...Aztán kimész az 5 celziusfok "meleg" istállóba...
Jó, nyilván a ló nem ember, más körülményekhez van szokva, mert a prérin se takargatta senki, viszont ott nem is izzaszotta le ennyire...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!