Egy palomino színű lónak milyen név az, hogy Pezsgő?
Állítólag nagyszüleim már előre lefoglaltak nekem egy palomino színű mén lovat, és ha jó lesz a bizonyítványom akkor megkapom.
sokat gondolkodtam már hogy mi legyen a neve, de mindig a Pezsgő jut eszembe, szerintetek milyen? nem furcsa? én még nem hallottam olyan lóról aminek Pezsgő lenne a neve, de szerintem ehhez a lószínhez tökéletesen passzol :)
Legalább nem tucat név, mint a Csillag, Remény, stb.
Az én lovamnak is olyan neve van, ami senki másnak, és így legalább ő az egyetlen.
Meg amíg neked tetszik, addig jó.
Tudat alatt valszeg a "champagne" lószín miatt jut eszedbe mindíg.
Alapvetően én mindíg azt mondom, hogy a név neked kell tetszen, nem másoknak, elvégre te használod napi szinten.
köszi a válaszokat :D örülök hogy nektek is tetszik :)
ma 12:05 na igen, én is mindig erre gondoltam, hogy lehet hogy van már alapból neve. mert nagyszüleim nem tudják hogy én tudom hogy vesznek nekem lovat szóval még kérdezősködni sem tudok :) de szerintem nem lenne nagy baj ha megváltoztatnám, nekem már sok kutyám volt akiket menhelyről fogadtam be, és volt amelyik 6 éves volt és más nevet adtam neki és kis idő után már hallgatott rá. szóval nem hiszem hogy nagy baj lenne ha átnevezném.
Szerintem, illetve remélem értek annyira a lovakhoz hogy legyen egy saját lovam, 7 éves korom óta lovagolok, először pónin, 11 évesen ültem rá lóra, most 17 vagyok, remélem gyűjtöttem ennyi tapasztalatot. végülis már 10 éve várom hogy legyen egy saját lovam :) mindenkit ezzel nyúzok
tegnap 18:18 tényleg nem tudok semmit még a leendő lóról, csak képet láttam róla meg annyit hogy mén. hát szerintem lesz papírja, illetve azért remélem lesz :D de amúgy nem hiszem hogy mennék vele versenyre. csak hobbiló :)
tegnap 19:05 igen ezt nem először hallom. én úgy vagyok vele, hogy a lovak is személyiségek, én láttam már nagyon nyugodt csődört is, de majd meglátjuk. volt barátomnak is volt egy mén lova (illetve még most is meg van), bár ő lipicai volt és inkább lovaskocsiba volt befogva mint lovagolni rajta, de ő nagyon nyugodt volt, még ha kanca is volt a közelben és a kanca egyfolytában nyerített neki. hát nem tudom ezek min alapszanak, nevelésen természeten fajtán vagy csak olyan időszaka volt.. mindenesetre megpróbálok majd a legjobb gazda és lovas lenni. :) HA! ezt a pacit kapom, mert még ez sem 100%, majd júniusban derül ki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!