Szerintetek ez hanyas sütés? Melyik évben lett besütve, mert én nem tudom kiolvasni?! ( Kép)
A lovam kupec ló volt. Így ők sütötték be. Az első szám az biztos, hogy 9-es. Mert már 5 éve van nálam, és már jóval túl van a csikó koron. Orvos is megmondta, viszont ő se tudja kiolvasni a sütést!
Megye? Fajta? Kérhetsz hivatalos lóazonosítást. Ha hivatalos a sütése és nem valami "homemade", akkor annak nyoma kell lennie. ez alapján kikérheted a csikóbélyegzési papírt, ami alapján lehet útlevele.
Ha nem csikókorban sütötték, akkor a sütés éve van besütve, illetve a csikószám és a megye. Szóval így lehet egy pl '96os lónak 01-es (2001) sütése.
Fajta lovaknál nyereghelyen fajta jel és évszám van.
A cigányok arra sütötték amilyen vasuk épp kéznél volt, szóval hamis.
Állatorvos meg tudja mondani fogazat alapján a ló korát. Tőle kérdezed meg, mert itt a sütés nem mérvadó.
Megkérdeztem másokat is! Ők azt mondták, hogy 03-as a sütése. És az biztos, hogy akkor még nem volt nálam. De az orvos szerint 10 éves már elmúlt! Ennyit mondott. Szóval tényleg csak éppen amilyen náluk volt!
:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!