Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Neki miért van ott a sütés?

Neki miért van ott a sütés?

Figyelt kérdés
[link]
2012. febr. 4. 21:42
 1/7 Mailerdeamon ***** válasza:
Vannak olyan fajták, amiket vállon sütnek. Azt nem tudod, hogy milyen fajta?
2012. febr. 4. 22:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 A kérdező kommentje:
De igen, andalúz.
2012. febr. 4. 22:27
 3/7 Mailerdeamon ***** válasza:

Ránézésre én is arra gondoltam, de akárhogy kerestem, nem találtam olyat, hogy az andalúzokat vállon sütnék. Inkább combon.

Azokat a lovakat úgy sütik ahogy akarják, ezek szerint nem csak combon, vállon is.

2012. febr. 4. 23:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
oroszban sütögetnek oda!
2012. febr. 5. 14:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy az oroszok inkább nyereghelyen sütnek (ismerek egy orosz ügetőt). Nagyon ritka a vállsütés, de van néhány nyugat-európai - talán spanyol - ménes, ahol ez jellemző.
2012. febr. 5. 14:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:

ezen az oldalon jól le van írva : [link]

;)

az biztos, hogy értékes ló...

2012. febr. 5. 18:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 Rebce ***** válasza:
spanyoloknál elő-előfordul a vállon sütés, de inkább Ausztráliában és Új-Zélandon elterjedt ez a jelölési mód.
2012. febr. 9. 23:43
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!