Valaki érti, hogy van ez? (Sütés)
Téved az első. Ha a lovadat besütik, akkor ő természetesen nullás lesz, de ha befedezteted egy fedezési engedéllyel rendelkező lóval (attól, hogy versenyló, még nem feltétlenül elfogadott tenyészállat!!) akkor a csikónak már normál nyaki sütése lesz, vagyis a bal oldalon a megye első és utólsó betűje (Pl. Szolnok megye esetében SK) és a születési év, másik oldalon a csikószám lesz sütve.
Versenyen bármilyen ló indulhat, a nullás sütésű is, csak annak az első regisztráció drágább. De ha már bejelentett sportlóvá válik, onnantól a költségei megegyeznek az ismert származású társaiéval.
Második válaszoló vagyok: hidd már el, hogy igazat írtam! 15 éve versenyzek, van is olyan lovam, akinek az anyja nullás sütésű volt, semmi gond, simán mehetett bármilyen versenyre. A versenyekhez licencet kell fizetni a ló és a lovas számára is, ez a licence olyan lónál, akinek nullás sütése van, drágább, de csak az első alkalom, utána minden költség megegyezik az ismert származású lovakéval.
Az, hogy nagyobb versenyre menjen a ló nem a sütésen múlik, hanem a teljesítményen, a minősülésen.
Amúgy menj be a lovas szövetséghez, ha nekem nem hiszel és kérdezz utána.
Zerge válasza:
Megkérdezhetem, hogy milyen sportágban versenyzel?
Majd díjugratásban szeretnék!
Amúgy elhiszem amit írtál, csak több válaszra voltam kíváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!