Hol tudom elsajátítani a pat parelli módszert?
Már régóta szeretném megtanuli a pat parelli
módszert.Nemrég hallottam róla,hogy vannak olyan helyek,ahol megtanítanak a lovak megértésére.
Szeretném megkérdezni,hogy ki tud ilyen nelyet?Főként Nagykanizsa és Balaton környékén kéne,mert az közel van,de a hely igazából nem nagyon számít.
Ha valaki tud esetleg ilyen táborról,akkor megírhatná,mert az is érdekel.
A válaszokat előre is köszönöm!!
Google kereső-- > Pataky Kata kurzus.
Tádáám ugye milyen nehéz?
Mészáros Gyula, Csontó Zoltán, Szabó Zoltán (Bükkösd)
Őket keresd ez ügyben, ő tőlük nagyon sokat lehet tanulni, elmondják a miérteket és a hogyanokat. Segítenek elindulni, akár saját lóval is. Évekig tart elsajátítani a módszert, ha komolyan gondolod. Így több lehetsz, mint az önjelölt tini parelli mester jelöltek, akik csak videókra, meg lovas havernőkre támaszkodnak.
Köszönöm a válaszokat!Utánanézek mindegyiknek és megprópálok kapcsolatba lépni velük,hátha tudnak segíteni.
U.i.:Én tényleg komolyan gondolom ezt és rendesen meg szeretném ismerni és szeretném a lehető legtöbb embernek bebizonyítani,hogy a pat parelli módszerrel is megtudják értetni a lovakkal a szándékukat,csak sokkal finomabban és barátságosabban!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!