Hogy hajtsam a lovat? (többi alul)
Nem kell bírálni, én is tudom, hogy nem helyes, de nem loviról van szó, hanem magánistállóról. Bocs hogy nincs olyan karámunk, ahol tudom tanítani.(én is terepen dolgozok a lóval) Futószáras lovam meg nincs. Viszont terepen atom bombabiztos, 7 éve van nálam az a ló nem bakolt senki alatt, és nem az a megijedős elrohanós fajta. Tudom mit teszek a barátommal, persze ő is tudja, hogy ez így nem helyes, de tudod felnőtt ember és szerintem el tudja dönteni, hogy ez neki jó-e vagy sem. Mellesleg van kobakja is.
2. pontodra reagálva: ez bárkivel előfordulhat (még jó lovassal is), hogy leesik a lóról és úgy megüti magát, hogy fel se tud kelni. Tudod létezik a mobiltelefon és nálunk van térerő is, szóval tudunk segítséget hívni, meg az alap elsősegélyt mindenkinek illik tudni. Nem is egyedül küldöm terepre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!