Kezdőoldal » Állatok » Lovak » 12éves vagyok és zsoké szeretn...

12éves vagyok és zsoké szeretnék lenni annyi érdekelne: -mi szükséges ahoz hogy zsoké lehessek, -hol találok zsokéképző iskolát?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 2. 17:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
nehogy azt hidd hogy zsokénak lenni olyan könnyű....ott lenézik azokat a lovasokat akik osztályban tanultak meg lovagolni vagy lovardában...az ő szemükben az nem lovaglás....és tényleg nem ..mert a galopphoz képest az bakfitty...ülhettél eddig akármilyen gyors lovon vagy akármilyen hülye lovon az teljesen más világ mint a galopp!
2012. ápr. 7. 18:34
 12/15 anonim válasza:
miért amúgy ott hogyan tanulnak lovagolni? és miért nézik le azokat akik osztályban lovagolnak? és miért más ha akármilyen gyors lovon ültél? mennyire más világ az egyáltalán? légyszi fejtsd ki, köszi ^^
2012. ápr. 9. 17:52
 13/15 anonim válasza:
Én 11 vagyok, én is zsoké akartam lenni. Most van egy nagyon gyors csikóslovam, akivel szinte mindent megtudok csinálni. Csak mostmár nem akarok feltétlenül zsoké lenni. Mindenben kipróbálom magam, csikóskodás, díjlovaglás, ugratás, galopp, aztán kiderül. Még fiatalok vagyunk, szerintem még ráérünk, szerintem te is gyakorolj, és majd meglátod.
2012. júl. 8. 13:48
 14/15 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Én ezeket ajánlom:D

2013. jún. 29. 11:10
 15/15 A kérdező kommentje:
most vagyok 15 éves és még mindig ugyan ez az álmom kedves utolsó válaszoló:)
2014. júl. 2. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!