Mi legyen a csikóm neve?
Figyelt kérdés
Most született meg a kiscsikóm, egy gyönyörű szép pej kanca.
Milyen nevet adnátok neki?
Nekem nagyon tetszenek az L betűs nevek, de nem tudom lovaknál mennyire dominálnak ezek a nevek: Lina, Linda, Lidi, Lenda, Lejla, Lilla, Lili, Lora, Luca, Loranda, Lorda.
Nektek melyik tetszik legjobban? Természetesen mindenféle nevet szívesen várok, nem kikötés az "L" kezdődésű név:)
2012. ápr. 1. 15:10
1/12 anonim válasza:
Nekem a Lora tetszik, embernévvel óvatosan kell bánni szerintem... Nálunk is vannak embernevű lovak, és mi megszokjuk, meg minden, de olyan "gáz" mondani valahol, vagy valakinek, hogy jaj a Feri (csak példa) így meg úgy, erre valaki megkérdezi, hogy ki az a Feri? HÁT A LOVAM!... Mondjuk lónak még oké, de mikor egy ismerőst, és az osztály hörcsögét ugyanúgy hívják............
3/12 anonim válasza:
Nekem egyik se tetszik. Én inkább a Bellát választanám.
De A lili is jó végül is, ha már onnan kell választani. A többi olyan komor.
4/12 anonim válasza:
Miért első, az én lovamat Isten csapásának hívták, amég át nem neveztem. De már találkoztam olyannal is, hogy Riadalom.
5/12 anonim válasza:
Nálunk soha nem adunk emberi nevet a lovaknak általában 3 évesen kapnak nevet :) nekem a Dalida nagyon tetszik .
6/12 anonim válasza:
Leila, Bella, Tündér, nem tudom szereted-e az ilyen neveket: Remény, Ígéret, Emlék, Pillanat, ezek szerintem olyan szépek :) Amúgy majd a jelleme úgyis eldönti, én mindig elkezdem becézgetni a csikót, aztán abból kialakul valami. Olvasgass neten neveket, és úgyis érezni fogod, hogy mi illik hozzá.
7/12 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a válaszokat!:) A kicsi anyukáját Reménynek hívják!:) Igen, várok most a névvel figyelgetem és lehet végül a jelleméről kap nevet!
2012. ápr. 1. 20:22
8/12 anonim válasza:
A "Lejla" az nagyon szép, de akkor írásban mindenképp: Leila
:)
Ezen kívül L betűs lónevek amelyek szerintem szintén nagyon szépek:
Luna
Lady
L'Amour (Lami)
9/12 anonim válasza:
Bella:))) vagy Stella nekem ez a 2 név tetszik nagyon:)
10/12 anonim válasza:
Lotti, az én pacimat így hívják:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!