Melyik marvédőt ajánlanátok a leginkább?
Ezt:
Ezt:
Vagy ezt:
?
Melyiket, miért, mik a tapasztalatok, javallatok?
Nekem az első van! Hát igazából egy egyszerű nyeregemelő!
De szerintem az a legjobb akkor is! :)
Én ezek közül az elsőt használom, de mmikor fel volt törve a marja a lónak, akkor a nagylovasban vettem szivacs nyeregemelőt, ami legalább 5 cm vastag, sokkal vastagabb, mint a decathlonos, és nagyon jó volt, mert amúgy nem lovagolhattam volna.
Amúgy nekem az első bejött.
ezeknek az egyike sem fogja megvédeni a lovad marját, mivel nem támasztanak, nincs bennük csak max szivacs bélés, ami összenyomódik pár hónap használattól. ha pedig nem nyomkodod be az izzasztóval együtt a nyeregkamrába (hiszen végülis semmi nem érhet a ló marjához, nem feküdhet fel rá), akkor még könnyebb feltörni a lovat.
a második válaszolóval értek egyet, inkább a nyereg feküdjön fel jól, és ha mindenképpen szeretnél "puhítani", akkor vegyél egy zselét, vagy olyan marvédőt, ami marnál ki van vágva.
utolsó, gratulálok: nem elég, hogy sikerült feltörnöd a lovad, még lovagolsz is rajta. felelős állattartásból ötös
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!