Igaz, hogy 2009-ben született egy unikornis csikó a Jászberényi Állatkert-ben?
Figyelt kérdés
Olvastam egy cikket, ami még 2009-ben készült, hogy született egy uni csikó. Ez igaz?
És ha igen, akkor mi lett vele?
2012. márc. 23. 18:01
2/12 anonim válasza:
Ja, most nézem, hogy "álhírek" -> Szóval nem igaz! :)
3/12 anonim válasza:
Csak az a gáz, hogy annyira béna volt a szerkesztő.
Végül is elhinni a cikket ami az Álhírek.hu-n van, nem is tudom... Miért nem hallottam akkor még erről? Én nyáron jártam a jászberényi állatkertbe, de ott nem volt semmiféle unikornis! xD
4/12 anonim válasza:
Én meg épp egy hete vittem oda a gyerekeimet. Ló van, unikornis nincs. :-)) A lovak Cifra és Monty névre hallgatnak, Cifra egy félvér, amúgy lovasterápiában dolgozik, Monty pedig valami hucul kutyulék. :-))
Van olyan állat, aminek szarva van, de azt kecskének hívják. :-)))
5/12 anonim válasza:
igen, igaz és egy kifutóban tartják a pegazusokkal :)
6/12 A kérdező kommentje:
És az nem lehet, hogy eladták vagy ilyesmi?
De úgy látszik nem igaz :(
2012. márc. 26. 18:06
8/12 A kérdező kommentje:
Egyébként én egy álmodozó, 12 éves lány vagyok.
2012. márc. 27. 17:02
9/12 anonim válasza:
Kérdéseid alapján azért gondoltam csak, hogy már iskoláskorú, mert tudsz írni. De 12 éves azért nem semmi. gondoltam, max. 7....
10/12 A kérdező kommentje:
Az unikornis lehet genetikai rendellenesség. Még mindig jobb, mintha tündérekben hinnék! Egyébként pegazusokban nem hiszek.
2012. márc. 30. 23:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!