Mit javasoltok, mit rakjak a kötőfékére, amit nem tud leszakítani a másik ló rögtön?
A lovam és egy másik ló állandóan azzal a szórakozik, hogy egymás kötőfékét szaggatják. Megfogja és ránt rajta egyet. Egy nagyobb rántásnál a karabinernek annyi. Nagy karabinert nem rakhatok rá, mert ugye az más nagy súly lenne, ezért az általános méretet nem lépem túl ,max egy kicsivel. DE tök mindegy, mert egy héten így is hármat veszek MINIMUM mert nem sokáig bírja. Szóval arra gondoltam , meg kérdezem mit javasoltok ilyen helyzetben?
Próbáltam már, karabinert és egyéb csatokat.
Mi ilyet használunk, mer tartós. Esetleg ugyanez a kivitel, csak bőrből.
Amúgy az összes karabineres, gyors csatos kötőfék ilyen szempontból semmit sem ér, csak arra valók, hogy elvezesd a lovat A-ból B-be, de még kikötésnél is egy nagyobb rántásnál lőttek a csatnak.
Esetleg még ez jó, igaz bűnronda, de ezt nem szaggatja le róla nagyon semmi. [link] és lehet kapni színesbe is: [link]
Én is a kenderkötőfékre szavazok!
Nálunk is az van a lovakon,és azóta semmi kárt nem tesznek a kötőfékbe!
És a foguk sem akad bele :)
Nem, nem az annak a lónak akad bele a foga akin van, hanem a másik lónak, aki rángatja a kötőféket. Csak azért mert volt, hogy a simába is beleakadt innen gondoltam.
A bőr kötőféken gondolkoztam, mert az azért mégis erősebb, viszont drágább is. Egyenlőre megpróbálkoznék a sima csatossal :) De lehet, hogy majd a kendert is kipróbálom! :) Köszönöm a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!