Kezdőoldal » Állatok » Lovak » A lovaglócsizmám most jó vagy...

A lovaglócsizmám most jó vagy kicsi?

Figyelt kérdés

Vettünk csizmát 37-es lábam van és ezért a csizma mérete is annyi.A lábfejemnél jó nem nyom, de mikor a lábamat teszem bele kicsit megfog a boka részen.Mikor próbálom levenni a vádlimnál nehezebb mert "beragad" mintha kicsi lenne rám de nem nyom és nem is szorít sehol lovagolni is kényelmes benne.

Lehet hogy ahogy beleizzad a lábam azért nehéz levenni vagy kicsi rám?

2012. márc. 9. 15:28
 1/5 anonim ***** válasza:

Ez minden lovaglócsizmánál így szokott lenni, mondhatni ez az "átkuk". Ha mindent kényelmes benne csinálni csak a le-fölvétel egy kicsit nehezebb (ami amúgy mindenkinél így van általában), akkor semmi gond, jó a méret! :)

Ezért (is) szeretem jobban a lovicipőt plusz lábszárvédőt, azzal nincs küzdelem :D

2012. márc. 9. 15:31
 2/5 A kérdező kommentje:
akkor jó, csak már megijedtem hogy kicsit vettünk és nem volt olcsó hogy vegyünk még egyet, köszi a gyors választ!
2012. márc. 9. 15:34
 3/5 anonim ***** válasza:

szerintem jó.

Nekem is megesik hogy a csizma mérete megfelelő, és ugyanaz megtörténik mind veled.

de hogyha nagyobbat veszel akkor meg "lefeg-lifeg" a lábadon nem ?

legalábbis nálam így szokott lenni.

de egyébként meg szerintem nem baj ha össze fogja a lábadat.

2012. márc. 9. 15:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha még új, akkor idővel alakulni fog, be fog kicsit törni, és jobb lesz. Hintőporral meg segíthetsz kicsit rajta.
2012. márc. 9. 15:57
 5/5 anonim ***** válasza:
A bőr nyúlik, ráformálódik a lábra. Én is éppen fel tudom húzni a zippzárt, de így tart :)
2012. márc. 9. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!