20 x 40 m-es fedeles nem lesz kicsi szerintetek?
20X40 egy kisebb hivatalos díjlovas négyszög mérete, ami nem valami nagy. Főleg, hogy ha ekkora méreten van a fal, akkor a lovaglásra való hely ennél 2-2m-rel falanként kisebb lesz, ami végképp nagyon pici.
Ugrani... Nos, pályát nem fogtok tudni menni, ez tény, de középvonalra rakva, esetleg átlóban építhető kombináció vagy sor, a hosszú falak közepénél pedig egy-egy szóló akadály. Erre talán elég.
Ugrani kicsit necces, de megoldható, viszont akkor tényleg nem nagyon fér el más.
Én lovagoltam már olyan helyen, ahol egy ekkora lovardában volt hogy 8-10 lovas dolgozott egyszerre. Az már nagyon sok volt, de 3-4 ember el tud dolgozni egyszerre, csak figyelni kell a másikra.
Egyébként nem kell leszólni a nem betonozott, csilivili fedeleseket, azokban is lehet dolgozni, mi annak is örülünk hogy van. (annyi hogy kicsit hűvösebb van, de a talaj nincs összefagyva)
És a pálya méretét nem befolyásolja hogy miből van a fala.
Igen ez a pálya belső területe. Független a faltól.
Nem akartam leszólni.
Szia!
Nekünk is körülbelül ekkora a fedelesünk. Téglából épült, meg nem tudjuk teljes hosszában használni, mert szénatároló is, szóval körülbelül ekkora terület áll rendelkezésünkre lovaglásra. Az egyik sarokban pedig a kitörők vannak, de mi pont tegnap ugrottunk először, és a járástól kicsit beljebb tettük az akadályt, így hamarabb fordultunk le rövid falról, és teljesen jól kijött az egész.
Amúgy járóiskolát pedig átlóváltásban csináltunk, csak az azért nem annyira jó, mert így mindig kezet is kell váltani. De el lehet férni szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!