A kicsi pónikat ki lovagolja be? Pl. Shetlandit?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy hogyan lovagolják, be, mert nem hiszem, hogy elbír egy felnőtt embert. :)2011. szept. 13. 15:16
1/7 anonim válasza:
De elbír egy felnőtt embert. :) Könnyebb lovasok szokták belovagolni.
2/7 anonim válasza:
A shetlandit hagyományosan a törpök, esetleg hobbitok lovagolják be.
3/7 anonim válasza:
Ezért is problémásabbak a pónik, mivel nehéz őket belovagolni abból az okból kifolyólag, hogy nagyon kicsik egy felnőtt lovashoz, ezért nem is lehet őket olyan magas szinten kiképezni nyereg alatt.
4/7 anonim válasza:
Szerintem tapasztalt kicsi emberkék, esetleg gyerekek... Vannak olyanok, akik ha kicsit magasabbak is, nagyon könnyűek, szóval elbírja, azt meg megoldják valahogy, hogy tudja piszkálni az oldalát, stb...
5/7 anonim válasza:
Láttam olyan pónit, ami nekem is kb térdig ért, na arra azért durva lehet felnőttet rakni. De ki tenné ki a kisgyermekét ekkora veszálynek? Mert azért egy nyers pónicsikó. Na, az nem egyszerű-
6/7 anonim válasza:
szerintem nagyon sokat kell velük dolgozni dupla futószáron, akár úgy is, hogy egy gyerek rajtuk ül közben. de egyébként a jól belovagolt minipóni ritkaságszámba megy, az ilyen kicsi lovakon inkább csak sétálnak a gyerekkel, meg fogatban használják
7/7 anonim válasza:
Gyerekek? Mindjárt rakjuk őket a Parlamentbe! Hülyeség! már bocsi! Egy felnőtt vékony nő lehet akár 50 kg alatt. Annyit elbír egy pici póni is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!