Érdemes lenne megvenni ezt a lovat?
2012. márc. 2. 14:21
1/10 anonim válasza:
Hát férne rá egy kis plusz az biztos. Én hobbira sem venném meg.
2/10 anonim válasza:
szerintem érdemes lenne megnézni, hogy nyereg alatt milyen. Bár nem tudom, hogy meg e érné...
3/10 anonim válasza:
ennyi pénzért(vagy közel ennyiért)már egy fokkal jobb is van azélrt
4/10 anonim válasza:
A soványság nem probléma, azt lehet orvosolni. A problémát a hosszú, lógó csüdjei okozzák.
5/10 A kérdező kommentje:
Amúgy nem szeretném megvenni, csak érdekel mások véleménye, mert a szomszédunk lova. Szerintem nincs túl jól tartva. Sőt... Nekem nem tetszik a fejformája. Ezzel ki hogy van?
2012. márc. 2. 17:10
6/10 anonim válasza:
Külsőre nekem abszolút nem jön be... de minden lónak megvan a maga szépsége.
7/10 anonim válasza:
A fejével nincs gond.Csak az a baj , hogy gyenge kötésű, izomtalan,erőtlen,és a külleme (lábállás, nyak stb) hagy némi kívánni valót maga után. (legelső válaszoló voltam)
8/10 anonim válasza:
igen attól függ mire.
(ne edd meg!!)
9/10 A kérdező kommentje:
Nagyon izmolatlan!
2012. ápr. 22. 10:48
10/10 anonim válasza:
ne vedd meg és ne is edd meg!!!!!!xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!