Mit gondoltok a lovamról? (kép)
2012. febr. 26. 17:25
1/15 anonim válasza:
Nagyon szép, bár oldalról jobb lenne róla képet látni, de első ránézésre megnyerő a külseje. Szépen izmolt. Sajnos nem látszik mekkora a ló, ezért én arab fajtájúra vagy angol teli-re gondoltam, úgy a mozgásából is. Esetleg talán lehet sportló is. :)
3/15 anonim válasza:
Na igen így már kevésbé arabos! :) Én úgy gondoltam amúgy nem akarok akadékoskodó lenni tényleg de az egész lóról oldalról. :)) Amúgy így inkább angol telis, vagy magyar félvér csak úgy simán! :)
5/15 anonim válasza:
Ez a ló sose volt arabos kinézésű. :-) Első kép alapján (másodikat még nem néztem meg) nekem egyértelmű magyar félvér, talán kisbéri is lehet. A pofija nagyon hasonlít az én öreg kisbéri kancáméra (a tiéd nem öreg, szóval nem abban hasonlít :D)
6/15 A kérdező kommentje:
Itt egy egész alakos kép is:
És amúgy eltaláltátok, mert Kisbéri félvér, viszont ha ideges, akkor eléggé arabos is tud lenni :)
2012. febr. 26. 17:44
7/15 anonim válasza:
Első képről arabosnak látszik. Az enyém is így néz ki szemből úgyhogy...
8/15 anonim válasza:
Na igen , így már kisbéri és nagyon szép! :)
9/15 anonim válasza:
Helyes lovacska! :-) Kanca? Származás?
10/15 A kérdező kommentje:
Igen Kanca, 9 éves lesz :)
2012. febr. 26. 18:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!