Mit gondoltok erről?
19:24:
Látom nem vagy túl találékony, de a gyengébbek (azaz a te) kedvedért elmagyarázom, ha már te is olyan kedves hangnemet ütöttél meg :)
4-5 havi bértartást félreteszel, mintha már elvitted volna a lovat (persze addig nem viszed el) és abból megveszed. :) Mert elvileg a bértartást meg mindent fizetnének, csak a ló nem lenne az övé. Ha néhány hónappal később viszik el a lovat (addig meg segít a bácsinak gondozni) akkor meg tudják venni és onnantól kezdve az övé a ló.
Vagy vehetik részletre is.
Két példát írtam úgy egy perc alatt és szerintem egyik sem olyan lehetetlen. Remélem kielégítettem elégedetlenségedet ;)
20:26
hogy jössz te ahhoz, hogy más pénztárcájában turkálj?
de ha már itt tartunk, akkor 20*6=120 ezer, szerintem ennyiért nem vesz lovat, ha már ennyire nagyon okos vagy hogy egyenleteket írogass...
írjátok le a szerződésbe, hogy kinek mi tartozik a felelősségébe, kinek a kára, és neked mekkora a felelősséged ha elszökik, megsérül, megdöglik, ellopják stb.
minden lehetőségre gondolni kell
Nyilvánvalóan nem tudhatom a pontos anyagi helyzetüket, és valóban attól is függ, hogy hol tartják a lovat. Én Pesten lakom, így a pesti árak alapján számoltam, 45-50 ezres bértartással, elnézést, a vidéki árakat nem néztem át.
És senkinek a pénztárcájában sem turkálok, a lótartáshoz PÉNZ kell, megfelelő anyagi háttér, amiket leírtam azok csak tények. A bértartást és minden egyéb költséget fizetnének, tehát az anyagiak kipipálva, nincs itt szó semmilyen pénztárcáról. Ha néhány hónappal később viszik el a lovat, addig pedig a tartási költségek árát hóról hóra félreteszik (már pedig erre van fedezet min írta a kedves kérdező, ismételten nem értem miről beszélsz, kinek a pénztárcájában nyúlkálok?), akkor össze tudnak spórolni annyit, hogy megvegyék maguknak a pacit.
Ha viszont ennyire belementünk az anyagiakba akkor én meg azt a kérdést tenném föl neked, hogy melyik normális lovardában jössz ki havi 20.000ft-ból, még vidéken is? :) Mert akkor máris szaladok.
A bácsika meg amúgy sem hinném, hogy olyan nagy vagyonokat elkérne a paciért, ha már nagyjából így ingyen odaadja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!