Kezdőoldal » Állatok » Lovak » A répatornától és a meghajlást...

A répatornától és a meghajlástól lesántulhat a ló?

Figyelt kérdés
Egy párszor répa tornáztunk és megpróbáltam a meghajlást is, de félek, hogy kiugrik a válla vagy meghúzódik valamije. Szerintetek ez lehetséges?
2012. febr. 26. 13:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Mi is szoktunk répatornázni, meg játszani, de csak lovaglás után :)
2012. febr. 26. 20:54
 12/16 anonim ***** válasza:
A leszólogatókkal ne törődj, lehet egyszer rossz élménye volt egy lóval vagy csak képről látott olyat. Csak tudnám miért járnak ide kötekedni, biztos ez elégíti ki szegényes lelkivilágukat.
2012. febr. 26. 20:58
 13/16 anonim ***** válasza:

Ahogyan a többiek is mondták, nagyon fontos a bemelegítés, és a ló életkora, valamint a lábainak az egészsége. De ha mindez rendben van, akkor semmi akadálya (:

Az előző hozzászólóval értek egyet, ha ők ettől érzik jól magukat, hát legyen! Szerintem a földről való munka rengeteget számít, remek kapcsolatot lehet vele kiépíteni a lóval. És félre értés ne essék, NEM a lovaglást, az ugratás, vagy a díjlovaglást ellenzem, én magam is lovagolok, nyereggel, kantárral. De emellett KÉPES VAGYOK elfogadni a különböző szabadidomítás hatékonyságát, és tisztelem azokat, akik magas szinten csinálják.

Akik meg megvetik ezt a fajta módszert, lenézik, sőt gyűlölik, azokat csak sajnálni tudom. Nem kell, hogy tetszen, de a vélemény ilyensfajta kinyilvánítására sincsen szükség...

2012. febr. 27. 20:28
 14/16 anonim ***** válasza:
bocsi, hogy csak kérdezek, de mi az a répa torna???
2012. febr. 27. 23:23
 15/16 A kérdező kommentje:
A répa torna az amikor a ló áll és a két mellső lába között kidugod a répát ő észre veszi és szépen ráhajlik. Behajlítja a fejét, a lábait ha már ügye snyújtva hagyja és a feje a két mellső lába között próbálja megkapni a répát. AMint elérte oda kell neki adni! :)
2012. febr. 28. 12:47
 16/16 A kérdező kommentje:
http://www.youtube.com/watch?v=OmaHL28WfCM&list=UUOpzAu58Le5.. 0:21-től 0:27-ig , de ő nem adja neki oda a répát ellentétben én igen4 :) De majd ezt is gyakoroljuk :) Na igen, végre! :) Én is így gondoltam! :) Így értettem! :) Köszönöm utolsó előtti!:)
2012. febr. 28. 14:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!