Mekkora hevedert kéne vennem, ha ez nagy rá?
Vettem egy cob-os futószárazó hevedert, hogy a legkisebbre állítva tuti jó lesz ügető lovamra. Azt mindig is tudtam, hogy nem egy nagydarab ló, meg le is fogyott még tavaly, még nem sikerült visszahíznia, de nagyon nagy rá a heveder.
Viszont ha felhízlalnám, szerintem akkor is nagy lenne még rá, vagy éppen hogy jó, de szorosra szerintem úgy sem tudnám meghúzni.
Most akkor mit csinálhatnék? Az oké, hogy híznia kell, de vigyem vissza, vagy várjam meg, míg felhízik, és próbáljam rá? Vagy van esetleg kisebb méret is?
A cob-os 210 cm.
És én is ezen gondolkozom, hogy a póni nem lesz-e rá kicsi...
Pont ugyan ilyenem van, csak a nagylovasból :D
Köszi a linket, de sajnos Budapesten lakom, Keszthely és Kaposvár is messze van nekem.
De köszönöm szépen :)
Na a képen szereplő heveder az, amilyet az életben többé nem veszek. Még a nagy növésű és cseppet sem vékony kisbérimen is elforog... Nagy kalap sz..rt ér az egész.
Nekem valami ehhez hasonló van, nem egészen ilyen:
A megoldása ilyen, vagyik külön van maga a hevederrész, azért szeretem, mert bármilyen lóra jó, mert az alsó hevedert olyanra cserélem, amilyen éppen kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!