Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Hogyan fogok kezdeni? (többi...

Hogyan fogok kezdeni? (többi lent)

Figyelt kérdés
Már kilenc éve lovagolok,de egy esésem után anyukám megijedt,és nem engedett lovagolni. Ez tavaly történt ,és már nagyon hiányoztak a lovak,ezért rábeszéltem hogy megint járjak. Arra lennék kíváncsi(a tapasztaltabbakat kérdezem) hogy ha most visszamegyek,az alapktól kezdem megint,vagy folytatom ahol befejeztem? Persze azzal tisztában vagyok,hogy át kell majd ismételnem a dolgokat :)
2012. febr. 20. 05:51
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Elég eltérőek a válaszok,de a lényege végülis mindegyiknek ugyanaz,hogy visszarázódom pár óra alatt és utána folytathatom,mintha misem történt volna xD
2012. febr. 20. 22:42
 12/12 anonim ***** válasza:
Hát ha ennyit kihagytál, akkor biztos hogy nem emlékszel már. Pár óra ehhez kevés lesz. Úgy fogsz visszarázódni, mintha most kezdenéd, max. egy kicsit gyorsabban.
2012. febr. 21. 06:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!