Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Mennyit eszik egy 170 centis ló?

Mennyit eszik egy 170 centis ló?

Figyelt kérdés

nem árra vagyok kíváncsi, ne is idegesítsetek vele, hogy leírjátok, csak kb. mennyit eszik naponta mennyiségre?

tritiká lé, kukorica és árpából?

hány fangliva?

egy 12 literes vödörből mennyit eszik meg ? fél vödörrel? 3/4-ed vödörrel? 100 vödörrel?

mennyive eszik többet, ha galoppozok?

mennyit iszik?

és mi az, hogy zab?

nekem a 3 föntiből van

kössz!

2012. febr. 19. 09:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
árpa az jó a kukorica meg nem?értem már ,hogy itt a mostani lovasoknál miért olyan ismerős betegség a kólika haver ha te itt akarod megtanulni a ló tartást akkor nagyon sokba fog kerülni az állat orvosi költség! van terményed és nem tudod ,hogy mi az a zab? keressél rá a googléba!
2012. febr. 19. 22:40
 12/12 anonim ***** válasza:
na látod kis fiam én pont az ilyenekre mondtam mint te ha itt tanulod a lótartást akkor az neked sokba lesz! erre itt barmozol? lúzer, te meg nagyon buta vagy !!! ha a zabot nem tudod ,hogy mi akkor ki kéne menned valami lovardába és ott el kéne kezdeni az alapokat először azt ,hogy mi az a ló ! de már rá jöttem te egy új gazdag vagy akinek van pénze ,de nincsen esze! remélem az első alkalommal agy helyen rúg az első patás akihez közel mész!
2012. febr. 20. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!