Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Rajtengedélyvizsga letétele...

Rajtengedélyvizsga letétele nehéz?

Figyelt kérdés

Mennyi idő szükséges, hogy meg lehessen csinálni?

Szigorúak nagyon?

2012. febr. 8. 10:06
 1/3 anonim ***** válasza:

Attól is függ hogy melyik :)

Én még nem voltam, ezért nem tudok válaszolni, de sok féle van, a díjlovashoz pl nem kell tudni ugrani...Nézd meg h milyenek vannak, találd ki h melyikre mennél, és akkor biztos lesz itt valaki, aki megmondja

2012. febr. 8. 13:43
 2/3 Mailerdeamon ***** válasza:

Hogy mennyi idő szükséges és hogy milyen nehéz az attól függ, hogy most milyen szinten lovagolsz és milyen lehetőséged van a felkészülni. Ha alaposan felkészülsz és gyakorlod a lovagolandó programot és az ugrásokat akkor nem érhet nagy meglepetés. Az elméleti része szerintem rém egyszerű.

Ez tényleg a minimum, arra jó, hogy csak olyanok indulhassanak akár a legalsóbb kategóriákban is akik legalább a lovaglás alapfogalmaival tisztában vannak.

2012. febr. 8. 14:45
 3/3 anonim ***** válasza:
elnézve a B1a versenyszámokat, túlságosan egyszerű. Időbeli felkészítésre csak egy saját példát tudok mondani: leányzó korrektül lovagol síkon, szép üléssel. Lovát előzőleg profi lovagolta, B2-B3-at biztosan tudja. Nekik négy hónap kellett, mire összeszoktak, és egy C0ás háziversenyen végigmentek
2012. febr. 8. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!