Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Nektek meddig tartott? :D:O

Nektek meddig tartott? :D:O

Figyelt kérdés
5-6 hete járok lovagolni.Még csak kezdő vagyok és futószáras de 2x mentem egyedül is :DxD Régóta nagyon szeretnék egy lovat de tudom hogy nem kapok mivel anya szerintem nem engedné (apa lehet hogy engedné) de még ügyetlen vagyok..Na m1. na az lenne a kérdésem hogy mikor már nagyon ügyesek vagytok a lovaglásba és már 2-3 éve lovagoltok és a szüleitek látják hogy ügyesek vagytok akkor nektek megengedték hogy saját lovat vehessetek? létszi normális válaszokat szeretnék ;):D köszi előre is
2012. febr. 6. 14:26
1 2
 11/11 anonim válasza:

Én nem egészen másfél év után kaptam meg a lovamat. De az nagyon fontos, hogy akkor az tényleg felelősség. Szóval nekem most lesz 2 hónapja hogy megkaptam, és eléggé húzós. Szerintem megéri de akkor komolyan kell venni. Tehát ha saját lovad van akkor nincs olyan hogy hideg van, meleg van, fáradt vagyok, beteg vagyok, nincs kedvem. És ha a szüleid látják rajtad hogy ez nem csak egy olyan dolog amit egy hónap múlva megunsz akkor menni fog.

Sok sikert hozzá :)

2012. febr. 9. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!