A sírás kerülget, mégis mit tegyek, nyugodjak bele?
Van a tesóimmal egy közös lovam és apám teljesen kisajátította,holott nem ő vette hanem a keresztapám. Ezzel nem lenne gond, habár igen,mivel amit én elérek a lóval azt ő egy óra alatt tönkreteszi,de ezt már elfogadtam.Csakhogy most jár hozzánk egy gyerek,aki lovagolni jár, ingyen.......
Ma amikor elmentem a lovamhoz,megláttam hoyg zárva van az ajtója,na itt már gyanakodtam,erre mikor kinyitottam meglátam hogy csurom víz. Akkor már oylan ideges voltam ,hogy azthittem megverek valakit. Egyből tudtam hogy ö volt itt. Erre kérdezem nagyimat ,hogy ki volt itt.Erre ő aztmondja apa, jó elhittem. Csakhogy amikor apa lejött,elkezdte nagyi mondani neki ,hogy én menynire utálom azt a gyereket stb.. na erre ideges lettem mégjobban és szó nélkül hazajöttem. Kérdem én,normális az ha ebben a hidegben csurom vizesre leizzasztom a lovat?? EZelött apa is megtilotta ennek a gyereknek hogy jöjjön,mert a lovat ugy széthajtotta hogy járni alig birt,és azt nem is mondom hogy hol járkált a lóval ( meredek hegyoldalon,ahol én gyalog alig merek felmenni stb.) Ezerszer megmondtam hogy nem jöhet ide az a majom!!! De engem apám hülyének néz , teljesen és ez az ami a legjobban dühít. Mit csináljak ,ha egyszerűen nem tudok belenyugodni abba.hogy más használja az én lovam , ráadásul úgy ,hogy az a lovamnak is rossz???
ha egyéb kérdésetek van ezzel kapcoslatban, akkor arra szívesen válaszolok,mert pár dologt kihagytam. pl. apám nem ért a lovakhoz,mielött azzal jönnétek,hogy ő már csak tudja kit enged rá a lóra. kérlek segítsetek,nagyon szomorú vagyok.....
Egy ötlet:
Tieid a lovas cuccok?Vidd el onnan a kantárt,nyerget...hosszú távon nem megoldás,de egy darabig legalább nem tudná használni a lovat.
És a keresztapád,nem szól semmit?
Hátha egyszer mázlid lesz és lepotyog a kisgyerek,talán akkor nem akar majd visszaülni.
Akkor a nagyival beszéld meg... csak van egy kommunikációképes családtagod, nem?
Vagy beszélj azzal a sráccal. Kérd el a telefonszámát és mondd meg neki, hogy nemkívánatos vendég. Ha cseszegeted biztos nem fog többet menni.
Vagy jó ötlet még elvinni valami felszerelést. Ha más nem is, a kantár biztos befér a hátizsákodba.
köszönöm szépen a válaszokat :)nem magától jön,hanem apával beszéli meg, ő meg még ha akarná se mondaná azt neki hogy ne jöjjön. annyira muja...
de ez a felszerél eldugás nem egy rossz ötlet :) amugy én is azon imádkozok már mióta,hogy csappanjon le róla ez a majom,hátha akkor nem lenne kedve hozzánk pofátlankodni. Sajnos mindig ugy adódik hogy nem találkozok vele, mert higgyétel el ,ha látnám akkor már a szemem állásából levenné hogy mi a szitu. Veszekedni se kellene.Ezelött pont akkor értem haza suliból ,amikor ott volt, egyenesen nagyinál mentem,szinte megéreztem hoyg van valami. Láttam a lóó nincs benn, de apa meg hátul van,nah mondom ez már ő. De inkább hazamentem,mintsemhogy megfulladjak az idegtöl. De azért a bicaját jól megrugdostam.....már bánom hoyg nem törtem ki pár küllőjét..
hát gondoljátok el, ha ti igy feltudjátok húzni magatokat,én mit érezhetek...... borzalom
már milliárdszor megfogadtam hogy rákérdezek kerszatpámnál ,hogy most akkor mi a helyzet,döntse már el,hogy ki szólhat bele a dolgokba,de mindog elmaradt a beszélgetés.
de mostmár lépni fogok az ügy érdekében,, az lenne a csúcs ha lenne valami baja a lónak, mert akkor tuti hogy megölnék itt valakit!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!