Mi a véleményetek az ilyenekről?
Na jó, de itt nem magasiskolai feladatokat hajtanak végre, nem lehet összehasonlítani a kettőt.
Akkor már érdemesebb lenne Nevzorovot linkelni, aki nyakszíjjal is magas szinten lovagolja a lovait - ám ő is használ zablát a kiképzéshez.
Alexander Neznorov: http://www.youtube.com/watch?v=fWLIRUTgvTc
Aki szabadon idomításra adja a fejét, ő legyen az etalon. A lovai nyakszíjjal is olyan tartásban vannak, mintha támaszkodnának. Igaz éveket fordít rá, hogy ilyen szintre képezze a lovait.
Nekem különben nincs semmi bajom a spanyol lovasiskolával.
Nevzorovval kapcsolatban az igazsághoz ez is hozzátartozik: [link]
Ettől függetlenül számomra elismerésre méltó, amit csinál, hiszen bár zablával is lovagol, a lovai kitűnően működnek nyakszíjjal is.
Ennek ellenére a hazugságot és ezt a mérhetetlen képmutatást elég rossz néven veszem...
igen igaz hogy ha jot akarok a lonak akkor nem csinálok vele semmit.a legjobb annak akinek saját lova van ott van a lo részéröl is szeretet és ragaszkodás esetleg.a sulilovakat is sajnálom de mivel nekem nincs modom saját lovat tartani kénytelen vagyok öket használni, de akkor is figyelek rá hogy ne okozzak neki fájdalmat.
és a kinzást itt sem épp a zablára és a kikötésre értem bár az sem tetszik,hanem ez a hátsó lábon ugrálás stb.
lehet hogy egy ló képes rá de valahogy rossz nézni hogy az egész sulyát azon a kis izületen tartja.lehet csaka szememnek rossz neki meg se kottyan ilyen de az tuti hogy ilyet önszántukbol nem csinálnának.
a szabad cucc nekem is jobban tetszik,még ha semmi köze is a magasiskolához. de nekem szemet gyönyörködtetöbb az hogy vágtásik a gyönyörü sörényével és farkával és játékosan kergetöznek.erröl talán még el tudom hinni hogy a lo is élvezi.
én a lo szépségéért szeretem a lovat nem azért mert micsoda kunsztokat tud.
Ha lókiképzés/lovaglás akkor csikósok *.*
http://www.youtube.com/watch?v=K4HZzT5HPQw&feature=related
Bakodpuszta. <3 imádom. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!