Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenekről ti már beszéltetek a barátnőtökkel? 17/f
Miután komolyra fordult a dolog (randizgatás után úgy egy hónap), az után a legelső alkalommal hazahoztam és bemutattam a családnak. Ha jól emlékszem ez úgy másfél hét után volt. Rá másnapra pedig én voltam a soron és én mentem hozzájuk mutatóba. Persze mindkét család tudta, hogy van valaki, akivel találkozik a gyerek, legalább hamar megtudták, ki is az :D.
Aztán rá 4 hónapra augusztus 20 volt, és a két család(szülők, testvérek) is megismerkedtek egymással egy bográcsozás alkalmával. Azóta is volt több ilyen két családos esemény, ott még nem tartunk, hogy együtt is karácsonyozzon a két család, az ünnep úgy néz ki, hogy szenteste mindkettőnk a saját családjával, 25-én én megyek az ő családjával rokonokhoz, 26-án meg ő jön velünk. Így mindenki van otthon is, a másiknál is, nincs gond :D.
A témát felhozhatod, hogy mit szeretne csinálni a nyáron, egyfajta játék is. De akkor neked legyen ötleted, hogy mit szeretnél. Mert ha ő azt mondja, hogy "még nem gondolkoztam rajta. Te mit szeretnél?" és azt mondod, "nekem sincs tervem", akkor a beszélgetés kb itt véget is ért :D.
Magatokhoz meg egyszerűen elhívod, ennyi. Nem kell körbeírni, megkérdezed, mit csinál délután, vagy másnap, vagy azon a napon, amikor be szeretnéd mutatni a szüleidnek, és elhívod. Nagyon nem kell neki mondani, hogy szülőknek akarod bemutatni, ez elvileg egyértelmű lesz a számára. Otthon azért szólj, hogy majd jönnétek, hogy mindenki otthon legyen. Nem kell a díszvacsora, elég ha otthon van mindenki, mert elég kellemetlen, amikor csak többedjére tudja megismerni az egész családot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!