Szerintetek attól, hogy ezeket nem tudom rossz lovas leszek?
Figyelt kérdés
Szóval ma a barátnőm csinált nekem egy lovas kvízt, amit olyanokat is kérdezett, hogy ki volt Hickstead lovasa, vagy milyen lovak őshonosam már nem istudom milyen országba. Ezekre nem tudtam válaszolni. De volt olyan kérdések, hogy mit kell enni adni egy lónak, vagy a lószínekről, vagy beteségekrő, magyar lófajtákró. Szóval ezeket tudtam. Utána egyész nap azon röhögött, hogy én milyen hülye vagyok:S2012. jan. 26. 17:33
11/14 Mailerdeamon válasza:
Hicktsead a világ egyik legeredményesebb ugrólova volt.
12/14 anonim válasza:
Hickstead az egyik legeredményesebb ugróló volt. Neki egyetlenegy lovasa volt, a tulajdonosa Eric Lamaze. Alatta pusztult el a ló, a nemzetek díja versenyen második fordulóban. Tudom, hogy nem ez volt a kérdés de nekem az egyik kedvenc lovam volt, és muszály volt.
Amúgy nem vagy rossz lovas attól, hogy nem tudod. Én is csak azért tudom ezeket mert díjugratok, és nagy céljaim vannak. :D
13/14 A kérdező kommentje:
Én is tudtam ki volt ő:) Nagyon sajnálom:((
2012. jan. 28. 09:16
14/14 anonim válasza:
Hát igen szerintem a legjobb volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!