Ne hozzam ki a barátnőmet?
milyen másik lányt?nem értem.
ha a saját lovad akkor végképp nem értem. mi köze hozzá ki üli meg a lovad.
2012. jan. 25. 17:44
2/10 A kérdező kommentje:
Azt mondja, hogy neki aból nem származik bevétele, és azért..
Mindenképpen vidd ki. Azért mondták, hogy ne, mert nem fizet, de ez nevetséges. Nyugodtan vidd ki, és érezzétek jól magatokat.
Amúgy én a helyről is lépnék, ha ilyet mondanának....
2012. jan. 25. 17:48
4/10 A kérdező kommentje:
Szóval mind a 2 csaj az oszitáram. Az x-et hozom pacizni, az y pedig a másik barátnőm. És az x-nek mondta. Nekem még nem szólt.
de a csajt te oktattad, vagy csak ugy ment pár kört? mert ha ezt az orán kivül csináltátok csak ugy édeskettesben ahoz nincs köze. a te lovad, azt csinálsz amit akarsz. nem tom az oktato e a tulajdonos is.mármint aki kiadta bérbe a boxot.mert ha nem akkor ö csak egy alkalmazott,kb annyi joga van ott lenni mint neked. de lehet rosszul gondolom.
2012. jan. 25. 17:51
Saját lovad van? Akkor senki az égvilágon nem szólhat bele, hogy kit ültetsz rá a lovadra, és kit nem. A szerződésben külön le van írva, hogy nem szabad? Mert, ha nem, akkor az edződ elmehet a búsba.
2012. jan. 25. 18:01
Vidd ki nyugodtan. A saját lovadra azt ültetsz akit akarsz. Persze akkor, ha épp nem folyik oktatás, mert akkor jogos az oktató felvetése, hogy az neki nem bevétel, de ha csak ti ketten vagytok a karámban és úgy lovagoltok szava sem lehet. Te kifizeted a tartást, a többi a te dolgod.
Max akkor mondhatja, hogy ne hozd ki, ha valami súlyos dolgot csinált volna, pl veri a lovat vagy hasonló, esetleg lop.
Szóval vidd ki nyugodtan, ültesd fel aztán ha üres a placc, akkor lovagoljatok.
2012. jan. 25. 18:06
8/10 A kérdező kommentje:
Eddig mindig csak ketten voltunk, de múltkor lovagolt y is, és vele lovagoltam, és akor gondoltam, hogy ne csak üljön és nézzen minket x, ezért kicsit felültettem. Az oktatóé a hely, nála tartjuk a lovat.
9/10 A kérdező kommentje:
Amúgy köszi a válaszokat, esetleg jöhetnek még ellenérvek!
Ha van saját lovad, és minden hónapban tisztességesen fizetitek a bértartást, akkor az oktatónak az ég egyadta világon SEMMI köze nincs hozzá, hogy te kit viszel ki, és mit csinálsz. A saját lovad, az illetőnek meg perkálsz havi X ezer forintot, megvan a szép kis summája belőle, ne merjen olyat mondani, hogy nincs bevétel, mert azzal a lendülettel kennék le neki egy akkora pofont, hogy kiesik az összes foga, és vinném a lovat egy másik helyre aztán nézheti az ő kis "bevételét". Fujj.
2012. jan. 25. 19:06
Kapcsolódó kérdések: