Én egy 11éves lány vagyok 158cm 45kg. Barna hosszú hajam van és barna szemem. Szeplős vagyok.
A lovam: Egy 7éves kanca. Magyar Sportló telivér vérvonallal. Nagyon hiperaktív, szeret száguldozni<3 Imád díjugratni (mint én*.*) És gyeposzozunk... azon belül díjugratunk :)
(bocs képen nemtudtam linkelni, de aki megmondja hogy kell akkor linkelek :)
[link] <--- ide feltöltöd a képet, és amit utána ad linket, azt beszúrod nekünk
2011. máj. 17. 16:07
2/24 anonim válasza:
És az miért fontos, hogy milyen színű a szemed meg a hajad ?
Egyébként meg ezekről nem lehet megmondani, hogy illik-e hozzád a lovad. Jesszusom !
2011. máj. 17. 16:08
3/24 anonim válasza:
Eltévesztetted az oldalt. Itt kérdéseket tesznek fel, dicsekedni ott van a facebook és társai...
2011. máj. 17. 16:09
4/24 anonim válasza:
úristen, mert az állatnak passzolnia kell a külsődhöz? -.-" És ha azt mondjuk a kép alapján, hogy nem illik hozzád, mi lesz? Lecseréled? Átfested a hajad? -.-"
2011. máj. 17. 16:10
5/24 anonim válasza:
pff. hát ez vicces. :D
14/L
2011. máj. 17. 16:15
6/24 anonim válasza:
lol
2011. máj. 17. 16:16
7/24 anonim válasza:
Sajnos a szeplőid miatt nem. Feltétlenül cseréld le a lovadat.
2011. máj. 17. 16:21
8/24 anonim válasza:
úristen de idióta kislány vagy :D:D:D
2011. máj. 17. 16:24
9/24 anonim válasza:
Szerintem a lónak kellene lecserélnie téged.
2011. máj. 17. 16:24
10/24 anonim válasza:
Mi is összeillünk már a pacikámmal, de ez sok időbe tellett ugyanis nekem kék a szemem és ezért muszáj voltam neki is kék kontaktlencsét venni. És mivel imádom pirosra festeni a körmeimet, azért a lovacskám patácskáit is bemázoltam vörösre. Most már mindketten tökre cukcsik vagyunk!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!