Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Ha istálló munkáért cserébe...

Ha istálló munkáért cserébe lovagolok, mi lenne a reális?

Figyelt kérdés
Tehát mennyi munka(délelőttönként 8-12-ig vagyok ott) után mennyi lovaglás?
2012. jan. 24. 10:15
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Ráadásul nem tessék- lássék munkát csinálok, hanem mindent megpróbálok a lehető legjobban megcsinálni, de az utóbbi időben még köszönöm-öt sem kapok érte. Ha rákérdezek, hogy van-e rám még szükség, azt mondták, hogy persze!

Nincs már lehetőségem a lovaglásra (már ha ez lehetőség lenne), de legalább látom őket. Sokszor már az is nagyon jó.

2012. jan. 24. 18:41
 12/21 A kérdező kommentje:
*nincs más lehetőség
2012. jan. 24. 18:43
 13/21 anonim ***** válasza:
Ha úgy érzed ,hogy te kevesebbet érsz mint egy ló akkor még az 5 perc is sok ( bocsi de hülyék vagytok)!!!!
2012. jan. 24. 19:16
 14/21 Mailerdeamon ***** válasza:

Nekik persze, hogy jó, hogy szívességből dolgozol nekik, és persze, hogy "szükség" van rád. Teljesen normális, hogy megkérdezed őket, hogy esetleg lovagolhatnál-e.

Igaz azt nem tudjuk, hogy mennyire tudsz lovagolni, milyen lovakról van szó, rád merik-e bízni őket vagy sem. Lehet, hogy erről van szó?

2012. jan. 24. 19:39
 15/21 A kérdező kommentje:
Eleinte rendesen lovagolhattam cserébe. (2 naponként tuti ültem lovon) Aztán egyre kevesebbet. Úgy kerültem oda, hogy nagyon kezdő voltam, de mind3 jármódban fent maradtam. Ezután futószáron javítottak az ülésemen és utána egyedül lovagoltam "csoportban" a fizetős emberkékkel. Lenne elég ló és még normálisak is. Van 1-2 amelyiken versenyeznek, azokat kezdőknek nem adják, de 14 lovagolható ló van rajtuk kívül.
2012. jan. 24. 19:44
 16/21 anonim ***** válasza:

Akkor nyugodtan kérd meg őket, hogy újra lovagolhass, mert így csak "csúnyán" kihasználnak. Persze neked az is felüdülés, ha velük vagy, de mégis kemény fizikai munkát végzel. Hülye lenne azt mondani, hogy nincs rád szükség, hisz van egy "ingyen" lovásza.

Szóval állj a sarkadra és mondd el mit szeretnél, mert "néma gyereknek az anyja se érti a szavát".

2012. jan. 24. 19:50
 17/21 anonim ***** válasza:
Akor viszont ne félj szólni:) Szerintem tuti megengedik. Szorítok neked!
2012. jan. 24. 19:51
 18/21 A kérdező kommentje:
így van! Ezt még magammal meg kell vívnom. :))
2012. jan. 24. 19:51
 19/21 anonim ***** válasza:
nem vívnod kell lovagolnod!!!! erre írtam ,hogy hülyék vagytok ,mert hadjátok .hogy ki használjanak titeket!! mi az hogy nem merik rád bízni? a szart azt ki hordhatod?a boxból?
2012. jan. 24. 20:18
 20/21 Mailerdeamon ***** válasza:

Igenis van olyan, hogy kezdőre nem bíznak jól képzett, értékes lovat. De ha eddig lovagolt, akkor nyilván ezután is lovagolhat azokon a lovakon.

Csak nem tudom, miért hagytad abba? :)

2012. jan. 24. 23:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!