Miért baj ha magamtól lovagolok? Mármint hogy nem tanít rá senki?
Ismerőseimnek vannak lovaik, és ingyen tanulok náluk lovagolni. Csak úgy hobbiból.
És bárkinek mondom, hogy járok lovagolni de nem lovardába ahol tanítanak, mindenki lenéz, hogy akkor nem is tudok rendesen megtanulni lovagolni, biztos csak ülök a nyeregben és csak ülök a lovon. -.-'
az az ismerősöm aki tanít már versenyzett is, szóval azért az alapokra, hogy hogy üljek a lovon, hogy hogyan ügessek, meg tud tanítani. De miért szégyen ha én nem lovardába járok, ahol rendes tanítók tanítanak? Én nem akarok ugratni meg versenyekre járni, meg ilyesmi, csak néha ha megengedik délutánonként, elmegyek vágtázni vagy csak simán lépésben lovagolni egy terepen, de csak azért mert szeretem a lovakat meg tetszik a lovaglás, és szerintem megy is.
Vagy szerintetek is szégyen? Elegem van már hogy folyton beszólnak, mert nem fizetős lovardába járok ahol "minőségi" lovak meg szerszámok vannak -.-' ismerősömnél is ugyanolyan nyereg, kantár, futószár, minden megvan... és még fizetni sem kell.
A fizetős lovardákban sem mindig tudsz megtanulni...
Ha ismerősöd tényleg meg tud annyira tanítani, hogy se a lóban, se magadban nem teszel kárt, akkor nem gáz, hanem örülj neki hogy van erre lehetőséged.
De ha ismerősöd csak felrak a ló hátára, kapaszkodj meg erősen, aztán viszontlátás, az már kevésbé jó.
ne törődj velük, örülj hogy van lehetőséged lovaglásra :)
csak irigykednek, hogy te simán lovagolhatsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!