Szponzor lovagláshoz - versenyzéshez?
Az egyik kérdésnél olvastam, hogy ha nincs pénzünk fizetni a versenyeket, lószállító bérlést, edzéseket, stb, akkor keressünk szponzort.
Ez hogy működik? És akkor miért nem lovagol így mindenki? x)
Engem szponzorálnak, de én se vagyok túl komolya lovas..
Ob-s első helyem van, nemzetközi vesrseny eredmények meg ez az (Mesterek tornája, Nemzeti vágta dijugratás része stb.
Én ott kezdtem hogy találtam egy komolyabb istállót ahol lovakkal lehet versenyezni , belovagolni. Azokkal kezdtem, (persze előtte már verenyeztem sokat, eredményesen úgy vettek fel ) .
A többi meg jött magától, csak mindig toppon kell lenni, és nem szabad csalódni ha 1-1 lovat amit évek óta lovagolsz és nyersz vele egy komoly versenyt az már másnap nincs meg mert eladták..
Ha nagyon jó vagy és szerencsés akkor a MOL is szponzorál. Nekem is sikerül pedig még csak közép iskolába járok.
Az a nagyon nagy baj, hogy ahhoz, hogy szponzort kaphass, eredmények kellenek, ahhoz pedig, hogy eredményeid legyenek, kell egy szponzor, hiszen hiába a kemény munka, a versenyek, de maga a felkészülés is, iszonyú pénzekbe kerülnek. Csakhogy melyik cég fog szívesen pénzt tolni egy kezdőbe? Viszont akármilyen tehetséges is az a kezdő, hogy érjen el nagy eredményeket, ha el se jut a versenyre, mert túl sokba kerül?
Vannak nagyon szerencsések, akik jó időben voltak jó helyen, de ez ritka. Általában aki eredményt akar, az leszokik az evésről. Viccesen hangzik, de igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!