Miért van ez ügetésnél? Mit tudnék ez ellen tenni?
3 éve lovagolok , most tanulgatom a vágtát.
Karámba lovagolok és múltkor kivittek egy kis ügetős terep féleségre. Inkább csak a tanyát jártuk körbe.
Igaz, hogy nyugodt a ló mert terápiás ló csak ugye terepen felélénkült. Ügetésnél meg eléggé előre kellet dölnöm mert ha hátra dőlünk szóval ha egyenesen ülök akkor úgyérztem, hogy a ló kiszalad alólam.
Pedig már rengeteget ügettem már igaz, hogy pályán de ütemesebb lónál se volt gond bent.
Valószínűleg a csizmáddal van a gond, szék ülésed lehet, így előre dőlsz, hiszen csak így tudod megtartani az egyensúlyod, és amint a felsőtested egy kicsit hátrébb kerül, a lábad még előrébb csúszik.
Én sok sok futószáras ülésjavító órát javasolnék, szék ülést kemény munka kiküszöbölni, sajnos tapasztaltam... De megérte! :)
Utolsó:
Ez kicsit olyan volt mintha én tehetnék róla..
Csak ha lenne normális lovarda a közelbe ahol nem arról szól az oktatás, hogy felültetnek a lóra oszt' szélnek vagy eresztve c. történet. És addig az oktató szívja a bagót a karámon kívűl..
A közelbe a úgy sincs sok lovarda.
Normálisabb megy olyan 1 órán belül van azt meg nem lehet megoldani, hogy hetente hordoznak a szüleim mert dolgoznak és a benzín se olcsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!