Te tudod, ki kell próbálni. Gondolom galoppon futott ló lehet, őket kb ennyi pénzért kínálják. Mint írja jó lovast kíván, mivel mén első lónak talán erős (ha ez lesz az első).
Próbáld ki, vigyél magaddal egy állatorvost és egy másik hozzáértőt is, ha rendben van minden és elbírsz vele, akkor szerintem megéri :)
Olyan hosszú, laza, lógós csüdjei vannak, hogy ez a ló állandóan sánta lesz. Ezért is ilyen baromi olcsó. Ezért írják, hogy hobbira jó, mert semmilyen versenyen nem érne körbe a lába miatt.
Tenyésztésre meg hülyeség (mármint a kiírás) mén a szentem, vagyis vizsgáznia kéne hozzá, de ilyen lábszerkezettel soha az életben nem megy át.
Nem drága, kb. a vágóárban adják, de: hobbilónak telivér mén enyhén szólva is necces, lábproblémáját írtam, nem is túl jó fejű, hiszen nagyon finoman fogalmazva azt írják, tapasztalt lovasnak (vagyis nem egy könnyű kis lovacska) és ha ezt így globálban nézzük, akkor bizony még ez az ár is drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!