Szeretnék egy lovat venni. De nem szeretnék nagy marmagasságút. Milyen lovat ajánlotok?
Basszus. Önálló lennél egy kicsit? Ha már lovat veszel, akkor tehetnél is valamit érte! Te nem akarsz lovat venni.
Különben én mielőtt lovat vettem, már tudtam a legtöbb fajta tulajdonságát. Ez a minimum ha lovat veszek. Mert könnyű hogy felteszek egy kérdést és már tölti azzal az időt hogy keressen neked fajtát, vagy lovat.
Az előzőnek részben igaza van...csak elég nyers volt.:D Ott van a lovasok.hu vagy gugliba beírod hogy eladó lovak és nosza keresgélj. Azt várod hogy idegenek keressenek lovakat neked? Az meg megint más ha egy kiválasztott lovat raksz ki hogy szerintünk milyen. Szerintem már kéne tudnod hogy milyet akarsz! És mi az hogy sajnálod a lovát hogy ilyen gazdája van?? Honnan tudod hogy milyen lovas így? Ezt nem kéne belekeverni....értem?:DD
Ne haragudj meg deh ez a véleményem. Más nem tudja jobban hogy neked mi kell...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!