Mit ajánlotok ideiglenesen? Létszi írjatok!
Figyelt kérdés
Remélhetőleg szombaton kezdek rendesen lovagolni tanulni. Tudom hogy a farmer kidörzsöli a lábam. Sokan azt mondták vegyek cicanadrágot...az nem fog kiszakadni?:S nincs lovagló nadrágom, de addig nem szeretnék venni amíg nem tudom biztosra hogy szeretnék e rendszeresen járni. Mit ajánlotok?:)2011. nov. 22. 15:45
2/12 anonim válasza:
nem hiszem h kiszakadna. a cica naci jó,bár ilyen hidegben inkább duplát vegyél. Esetleg melegítő naci is jó
3/12 A kérdező kommentje:
köszi!
2011. nov. 22. 16:29
4/12 anonim válasza:
Ilyen hidegben már én is inkább macinaci + csizma párosításra hajaznék :)
5/12 anonim válasza:
A cicanadrágnál arra a fényesre gondolsz? Az szerintem csúszkálni fog. Meg vékony is. De lovaglónadrág alá jó. Decathlonban 5000ft körül kapsz lovaglógatyát, ha nem túl gyakran jársz, az jó. Ha mégse járnál többet lovazni, akkor hordhatod a városban is, úgy láttam manapság divat lett.. :D
6/12 A kérdező kommentje:
nem a fényesre , hanem a pamutra gondoltam! nekem van, de a barátnőm azt mondta hogy csak akkor vegyem fel, hogyha nem sajnálom, mert ki fog szakadni.:)
2011. nov. 22. 16:55
7/12 anonim válasza:
szerintem a cicanadrág biztos nem fog kiszakadni.. (én abban lovagoltam nagyon sokáig, és semmi baja.) már, ha nem ilyen nejlonharisnya-vékonyságúról van szó:D:D
8/12 A kérdező kommentje:
nemnem:Dok köszi!:)
2011. nov. 22. 17:45
9/12 anonim válasza:
Nem, nekem is van egy, bizti nem szakad ki lovaglásnál, mert egy normálisabb sokkal tovább húzza. Vigyél fölé egy melegítőt, mert le fog fagyni a combod!
10/12 A kérdező kommentje:
köszönöm!:)
2011. nov. 23. 08:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!