Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Mit ajánlotok ideiglenesen?...

Mit ajánlotok ideiglenesen? Létszi írjatok!

Figyelt kérdés
Remélhetőleg szombaton kezdek rendesen lovagolni tanulni. Tudom hogy a farmer kidörzsöli a lábam. Sokan azt mondták vegyek cicanadrágot...az nem fog kiszakadni?:S nincs lovagló nadrágom, de addig nem szeretnék venni amíg nem tudom biztosra hogy szeretnék e rendszeresen járni. Mit ajánlotok?:)
2011. nov. 22. 15:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én is láttam már több embert cicanaciban lovagolni, ha sokáig nyúzod kiszakad, de 1-2 alkalomtól nem lesz baja. Viszont én a hideg idő miatt inkább egy nem túl libegős melegítőt, térdzoknival, úgy, hogy a lábad kölső felén legyen a nadrágfelesleg (a belső oldal minél simább legyen) plusz sportcipő. A csizmál többsége belül zippzáros, az tönlreteszi a nyerget, a többi csizma meg bumszli, ami meg nem fér bele a kengyelbe. Nyilván van alkalmas csizma is, csak én ritkán látok olyat (no meg a lovaglócsizmák, de azok elég drágák...)
2011. nov. 23. 10:54
 12/12 A kérdező kommentje:
köszönöm!:)
2011. nov. 23. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!