Mennyibe fog kerülni?
Kb fél millió forint vagy több
egy jó csizma 1000 euro fölött vana kobak kijön olyan 4-5 száz eurobol és akkor még ehez jönnöka nadrágok darabja kb 40 ezer kabátok stb.....lovas pulóverek.Ajánloma kingsland és a pikeur cuccokat csizmábola parlantit ésa kobak én gpat vennék vagy samshiledet vahy kept italiat
Nem kell mindenből a legdrágább, sőt, lovacskás póló, pulcsi, kabát sem elengedhetetlen.
Jó kobakot már 10 körül kapsz, nacit használtan is érdemes nézni, de újonnan is megvan 4000-ből, ha jobbat akarsz akkor 10, cipő 7000 körül, lábszárvédő talán 5 körül.
De tényleg érdemes megnézni a használt cuccokat is :)
Sőt, ha pesti vagy, tudok is olyan lovasboltot, ahol használt cuccok is vannak emberi áron !
Csizma nem kell feltétlenül a kezdéshez, de az 40000 körül van, én vagy 10 éve lovazok, lovaglócipőben és lábszárvédőben, és teljesen jó így is.
Gumicsizmát ne vegyél :)
Másdik, te miről beszélsz? 40.000 forint a nadrág darabja? Van annyiért, persze, de minek venne? 40.000 egy nadrágért????
Akkor már kobakot is vehet 150.000-ért... vagy akár a csillagos égig mehet az ára...
Ahogy mindennek a lovascuccoknál...
A tornacipő miért nem jó?
Én 2 és fél éve lovagolok. Tornacipőben, és semmi bajom, sőt. Mindig érzem hol a kengyel, stb...
Veszek még egy lábszárvédőt, és tökéletesen megfelel.
:( úgynézki lekell mondanom a lovaglásról:'(
nekem erre nincs pénzem és a szüleim se tudják megvenni nekem:( :(
Én több mint 10 éve nem lovagolok tornacipőben, túl vékony, és puha a talpa.
Mielőtt lovaglócipőt vettem, egy kemény és egyenes talpú, keskeny fazonú sportcipőben lovagoltam, de ez sokkal jobb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!