Masfel eves csiko mennyit no meg?
A lovak 5 éves korukban válnak felnőtté, így tehát addig nőnek. Ha kanca, és 3 évesen befedeztetteted egy ménnel, akkor megáll a növekedésben.
És egy kis érdekesség: A lipicaiakat 5 évesen szokták belovagolni a Bécsi Spanyol Lovasiskolában, amíg egy félvért 3 éves korától idomítják be. A telivéreket pedig előbb. Szóval az érettsége sok mindentől függ.
kedves kérdező a telivéres dologra:
általában ezt azok gondolják ugy, hogy korai a telivéreknél a 2év, amig nem dolgoztak még velük. Én is igy láttam előtte, mi az, hogy lovat 2évesen versenyre viszik és miegyéb. Aztán elkerültem egy ilyre, azt hittem tántoritatlan leszek ebbena dologban. És kiderült,h-. nem. A telivérek jóval előbb érnek. Amit az én lovaom n láttam kb 4évesen, aztláttam egy 2éves telivérben. Dolgozni aakrt és együtt működni, igényelte és ők valóban meg vannaka ddigra érve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!