Mennyi a vágóhídon a ló kilónként?
Én nem azokat patkányoztam le akik lóhúst esznek, hanem azokat, akik beadják a megöregedett állataikat vágóhídra. A kettő nem ugyanaz! Ha egy állatnak az a sorsa hogy táplálék váljon belőle, sokkal kíméletesebben is el lehet pusztítani. Ha pedig egy állatot egész életében dolgoztattam és használtam, akkor legalább a halála ne olyan borzalmas körülmények közt történjen már... De ez ugyanígy vonatkozik a tehénre vagy a disznóra is. Számomra ez nagyon etikátlan.
A ragadozó állatokkal meg nem értem miért kell példálózni, az ember pont abban különbözik tőlük, hogy képes a puszta ösztönein felülkerekedni, értelmi és érzelmi alapon döntéseket hozni.
A kérdés már rég meg lett válaszolva, így le is zárhatjuk.
A fenti kérdésben semmi kegyetlenkedésről szó sincs. Mennyibe kerül? Ez a kérdés. És erre azonnal jött a patkányozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!