Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Hogyan van időtök mindnre?

Hogyan van időtök mindnre?

Figyelt kérdés

lovagolni és tanulni.

nekem valahogy a kettő nem megy egyszerre.nincs időm mindkettőre.mostanába lerontottam a jegyeimet.pedig nem lovagolok sokat...az út oda vissza 1 óra.

mit csináljak?

köszi a válaszokat!

2012. jan. 7. 16:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Szia,hát ez engem is érdekelne:S tudod ha belenézegetsz a lovasok.hu-ra ott láthatod hogy sokan azért vállnak meg szeretett lovuktól,mert nem bírnak egyszerre tanulni és lovagolni...

Hát én úgy csinálom hogy mikor hazaérkezek akkor megnézem hogy mennyit kéne holnapra tanulni és ha sokat akkor vagy nem megyek a lovaimhoz vagy csak egy kicsit. És ha hazaérkeztél lefürdesz azt nyomás tanulni akár éjfélig aztán hajnali 3kor felkelsz újra tanulni-én így csinálom,nálam ez hatásos,csak 1 baj van vele ha már 2-4 hónapja csinálod így akkor rászoksz,vagyis pl hétvégén tők őrülsz lovagoltál egyet ,tanulástól fáradtan befekszel az ágyba és csak úgy felkelsz hajnali 2kor és valószínű hogy nem tudsz visszaaludni. :S hát igen,persze ez nem mindig van így,de nálam már szokásossá vált az 5 óra...érted mit próbálok megfogalmazni? :D Mindig van időm a lovakra,ha csak 10 perc-fél óra nekem már az is segít hogy pl egy stresszes nap után "kifújjam a gőzt" a lovaim közelében...

remélem valamennyit tudtam segíteni.

üdv.:egy jó barát

2012. jan. 7. 17:05
 2/14 A kérdező kommentje:
sokat segítettél!:D:D csak sajnos apa nem engedi hogy ujra legyen lovam ezért lovardába járok pedig úgy könnyebb lenne az egész nemkéne félórát elpazarolni az odautat:(
2012. jan. 7. 17:18
 3/14 anonim ***** válasza:

Én lovagolni csak hétvégén szoktam.

Hétköznap csak arra van időm, hogy kiganézzam az istállót, etetek, és, hogy letisztítjam a lovat. Ha még úgy van felülök rá egy kicsit szőrén. Így is általába futok a buszhoz, hogy elérjem mert az utána lévő csak kb. 2 óra múlva jön.

2012. jan. 7. 17:24
 4/14 anonim ***** válasza:
Jómagam nem rég fejeztem be az egyetemet, és mégsem hagytam abba a lovaglást. Annyival volt könnyebb, hogy a lovak itthon vannak, és nem kell még plusz utaznom. Mivel közös lovak a családdal, ezért a munka fel van osztva. Nehéz volt összehozni, hogy tanulkjak is, nem is keveset, lovagoljak is, a családommal is legyek, és a barátokkal, valamint a párommal is, de sikerült. Tanulni minden nap kellett, mert az egyetem kemény dió. A lovaglás meg valósággal felfrissítetett. Nem tudom hogy bírtam volna lovak nélkül. Jó esetben heti 6-szor lovagolok, egyetem alatt kicsivel kevesebbet ültem lóra attól függően, hogy mit és mikor kellett tanulni. Nem könnyű, és sok lovas társam az egyetem alatt bele is bukott, és nem folytatta a lovaglást, csak utána, vagy még akkor sem.
2012. jan. 7. 17:43
 5/14 anonim ***** válasza:
Nekem a lovaglás csak hétvégén fér bele. Ezért is nem kell nekem saját ló.
2012. jan. 7. 17:46
 6/14 anonim ***** válasza:
én most vagyok 14 éves. nekem pont ezért nincs lovam, mert nem menne a kettő egyszerre. főleg, hogy gimis leszek nem maradok itt, nem is tudnám kire bízni a lovat. pedig nekem nem kéne utazni, mivel itt lenne a háznál. így csak hétvégén szoktam eljárni lovagolni, már ha jó az idő :S
2012. jan. 7. 17:54
 7/14 anonim ***** válasza:

Előre kell tanulni. Hétvégén elő kell venni az összes tárgyat, és írásbelit, szóbelit megtanulni, hogy hétközben majd csak azt kelljen, amit aznap feladtak.

Én úgy csináltam, hogy suli után rögtön lovi, aztán utána mentem haza, és tanulhattam bármeddig, akár éjfélig is - középsuli végén, érettségiidőszakban. Ha előre tanulsz, sokkal könnyebb, de dogáknál néha így is ki kell majd hagynod egy-egy napot.

2012. jan. 7. 17:57
 8/14 A kérdező kommentje:
nagyonszépen köszönöm! :) rengeteget segítettetek!
2012. jan. 7. 18:01
 9/14 anonim ***** válasza:
Suli után kimész, és ahogy hazaérsz, leülsz tanulni. Kocsival visznek egy órával odébbra? Fogod a tanulnivalót, és megtanulod kocsiban. Volt osztálytársam, aki FELNŐTT VÁLOGATOTT vívó volt 14 évesen, Pestre, három órával odébbra járt kocsival, szépen megtanult a kocsiban, vagy vonaton, és így járt edzésre többször egy héten. Buszon is tanulhatsz, ha csak nincs fullra tele. Elviheted oda is, én sokszor viszek magammal tanulni valót, hogyha várnom kell valakit, vagy pl akinek később jön a busz, addig is tanul. Összesen két óra az utad oda-vissza, addig három tárgyat megtanulhatsz. Nem lehet minden nap gépezni, ahogy hazaesel rögtön tanulsz, de ha annyira szereted a lovakat, ezt az áldozatot megéri...
2012. jan. 7. 18:23
 10/14 anonim ***** válasza:
van hogy fél5kor érek ki a loviba 7-re haza és utána tanulok.. minden nap lovaglok mindíg más időbe...
2012. jan. 7. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!