Szerintetek normális?
Szerintem aranyos. :D és vicces a lovat meg nem zavarja..
És jobb mintha bökővel a lábán rugdalná.. :D
Milyen kis drága türelmes lovacskája van :) És foltos is :) Az én lovam engem hülyének néz, ha így próbálok felülni rá, 2 próbálkozás után megunja, és ellépeget. Nem haragszom rá, én vagyok a béna. :)
Szerintem nincs ezzel semmi baj, a voltizslovakra is felugranak, és felállnak a hátukra - oké van rajtuk szivacs, de ez a csak kb 40 kiló vasággyal, és látszik, h nem zavartatja magát a ló.
Bár utálom az ilyen videókat, ez azért picit vicces. Viszont néhol látszik, hogy horpad a ló háta, mármint mikor így rárugózik, akkor látszik, hogy süpped, meg azért tényleg nem egészséges, de egyszer-egyszer belefér.
Az meg megint más, hogy véleményem szerint a ló körüli tartózkodás igényel kellő komolyságot és óvatosságot, mert mikor lezúgott, mert elindult a ló, akkor is eshetett volna úgy, hogy baja lesz. Vagy ha a ló megijed valamitől, vagy éppen fáj a háta, és a csaj nem tudja előre, mikor mögé-mellé beesett, a ló akár fel is rúghatta volna műholdnak. Látszik, hogy megszokta, hogy mekkora dinnye a csaj, én azért nem játszanék ilyet, bármilyen birka is a lovam. Egyszer-egyszer oké, hogy meg tudja csinálni, bízik a lovában, rááll, stb, de pont az ilyenből szokott baleset lenni, hogy túl lazán veszi, aztán egyszer mégis megtörténik a baj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!